Revijalna utakmica mladih nogometaša poniklih u NK Međugorje

Mladi nogometaši ponikli u nogometnoj školi NK Međugorje iskoristili su zimsku stanku da se ponovno okupe na terenu i odigraju revijalnu utakmicu. Mladići koji su igrama u dresu Međugorja, što u ligaškim natjecanjima, što na međunarodnim turnirima, skrenuli pozornost na sebe i ostvarili transfere u klubove kao što su Dinamo, Hajduk, Adriatic Split i Zrinjski odigrali su po prvi put utakmicu koja bi trebala postati tradicionalna u predbožićno vrijeme.

Za ekipu Žutih nastupili su nogometaši rođeni 1993. i 1994. godine, dok su s druge strane za ekipu Bijelih nastupili nogometaši rođeni 1995. i 1996. godine. A na terenu su se boljim pokazali Bijeli, koji su na kraju slavili rezultatom 4:2.

 

Dinamovac Ivan Prskalo doveo je Bijele u vodstvo da bi Miletić ubrzo izjednačio na 1:1. Golom Valentina Ilića Bijeli su ponovno došli do vodstva ali su Žuti ponovno, ovaj put preko Gorana Ostojića, došli do izjednačenja. Marko Pervan, koji je ostao upamćen po sezoni u ligi pretpionira HNŽ-a u kojoj je postigao 26 golova, s dva gola riješio je pitanje pobjednika. Nogometaš Adriatica iz Splita postigao je treći pogodak za Bijele, a kasnije postavio i konačnih 4:2.

Bijeli: N. Vasilj (HŠK Zrinjski), J. Galić (HŠK Zrinjski), J. Ivanković (HŠK Zrinjski), Z. Turudić (NK Adriatic Split), T. Čilić (HŠK Zrinjski), T. Sušac (NK Adriatic Split), M. Vasilj (NK Split), M. Odak (HŠK Zrinjski), M. Pervan (NK Adriatic Split), V. Ilić (HNK Brotnjo), I. Prskalo (Dinamo Zagreb). Još su nastupili: I. Primorac (Hajduk Split) i A. Prusina (HNK Brotnjo).

Žuti: J. Pehar (NK Široki Brijeg), D. Markota (HŠK Zrinjski), J. Bojčić (HŠK Zrinjski), F. Gugić (HŠK Zrinjski), F. Ostojić (HNK Brotnjo), L. Miletić (HŠK Zrinjski), T. Kozina (HNK Brotnjo), I. Primorac, A. Čilić (HŠK Zrinjski), Prusina, G. Ostojić (HŠK Zrinjski). Još je nastupio: M. Kozina (HNK Brotnjo).

 

pogled.ba

 

Odgovori