S radom počinje Futsal Akademija “MNK Brotnjo”

Sa zadovoljstvom i ponosom objavljujemo kako naš klub pokreće školu futsala FUTSAL AKADEMIJU “MNK BROTNJO”.

Futsal kao sport iz dana u dan sve više napreduje na svjetskoj razini te se sve više mladih ljudi počinje baviti njim.

Po uzoru na brojne klubove i MNK Brotnjo odlučio je pokrenuti vlastiti pogon, u kojem će se djeca od prvog dana učiti biti odlični sportaši i još bolji ljudi.

Voditelj akademije bit će Tomislav Bevanda trener naše prve momčadi. Kroz dogledno vrijeme. Kroz dogledno vrijeme cilj kluba je da uz Tomislava Bevandu treneri u našoj akademiji budu i igrači našeg kluba s dugogodišnjim futsal iskustvom.

S ponosom također možemo i reći kako je voditelj naše akademije, već uspostavio suradnju s inozemnim klubovima, s kojima će se razmjenjivati iskustva te odrađivati zajednički kampovi, što kod nas u našem Čitluku, što u drugim zemljama.

Upis u FUTSAL AKADEMIJU “MNK BROTNJO” službeno započinje večeras tako što se možete prijaviti na dole navedene kontakt brojeve.

Uzrasti koji će se primati u akademiju su od 10 do 19 godina. U planu su tri kategorije, a to su pioniri, juniori i kadeti. Osim što svoj upis možete izvršiti telefonskim putem, od sljedećeg tjedna, upis će biti i u dvorani, utorkom i četvrtkom od 16 do 17 sati. Tom prigodom za upisnike kluba bit će osigurani i poklon paketi.

KONTAKT BROJEVI:

063-103-280 te 063 411 315

MNK Brotnjo

Odgovori