Sedmi memorijal “Tomo Krasić” održat će se 16. prosinca

Sedmi memorijalni međunarodni turnir za djevojčice „Tomo Krasić“ održat će se u srijedu, 16. prosinca. Memorijalni turnir u spomen na pokojnog Tomu Krasića organizira Ženski hercegovački košarkaški klub Brotnjo ’94, a na turniru u Gradskoj sportskoj dvorani Čitluk nastupit će: ŽKK Play Off Sarajevo, ŽKK Jedinstvo Tuzla, ŽKK Zrinjski 2010 Mostar i ŽHKK Brotnjo ’94.

Na turniru u Čitluku svih ranijih godina nastupale su ekipe iz susjednih država, no zbog aktualne pandemije koronavirusa i posebnog režima prelaska državnih granica ove godine izostat će ekipe iz susjednih država. Također, valja naglasit da će se turnir održati uz pridržavanje propisanih epidemioloških mjera.

Pokojni Tomo Krasić bio je sportski direktor ŽHKK Brotnjo ’94, sportski djelatnik i zaljubljenik u sport, no nadasve velik čovjek. ŽHKK Brotnjo ’94 memorijalnim turnirom iskazuje pokojnom Krasiću zahvalu za trud, znanje i entuzijazam utkane u rad ŽHKK Brotnjo ’94, ali i za njegove zasluge vezane za razvoj broćanskog sporta.

Raspored 7. Memorijalnog turnira „Tomo Krasić“, GSD Čitluk srijeda, 16. prosinca:

11.00 sati – ŽHKK Brotnjo ’94 – ŽKK Play Off Sarajevo
13.00 sati – ŽKK Jedinstvo Tuzla – ŽKK Zrinjski 2010 Mostar
15.00 sati – Utakmica za 3. mjesto
17.00 sati – Finale

Odgovori