SPORT: Najava prvenstvenih utakmica klubova

Sportski vikend koji je pred nama nastupom u 3. kolu Prvenstva Herceg – Bosne otvorit će košarkašice ŽHKK Brotnjo 94. Utakmica se igra u subotu, 24. studenog s početkom u 16 sati i 30 minuta, a „Bubamere” će u Gradskoj športskoj dvorani nastavak pobjedničkog niza tražiti protiv momčadi Rame.

 

Istog dana, u 19.00 sati, nogometaši MNK Brotnjo u Čitluku će odigrati protiv mostarskog Comunicarea utakmicu 2. kola Prve malonogometne lige FBiH. Dok će u isto vrijeme, samo u Mostaru, svoj nastup u 6. kolu Lige Herceg – Bosne imati košarkaši Brotnja. Brotnjo će tako u Mostaru snage odmjeriti s SKK Student, a budući da su studenti u dosadašnjem prvenstvu, baš kao i Brotnjo, poraženi samo od Viteza slobodno se može kazati kako se radi o derbiju kola.

Nakon što su u prošlom kolu u Ljubuškom protiv Izviđača II odigrali neodlučeno 34:34 rukometaše Međugorja u nedjelju, 25. studenog očekuje utakmica protiv Borca. Utakmica 10. kola Prve lige FBiH na rasporedu je u 16.00 sati u Gradskoj športskoj dvorani Čitluk.

 

citluk.ba

 

Odgovori