HRK IZVIĐAČ II – HRK MEĐUGORJE 34:34 (16:18)

U devetom kolu Prve lige FBiH izvrsna utakmica u susretu Izviđača II i HRK Međugorje.

Domaćini su sretno i “spretno” (uz svesrdnu pomoć sudaca) u posljednje tri minute utakmice ipak došli do boda.

Samu utakmicu bolje otvaraju domaćini i u prvih 15. minuta susreta imaju kontinuiranu prednost, koja je u jednom trenutku iznosila i pet zgoditaka razlike. Čvrsta obrana domaćih u prvoj polovici prvog poluvremena značajno je popustila u nastavku, što koriste gosti i sustižu prednost domaćina te na poluvremenu vode sa 18:16.

Drugo poluvrijeme ljubušaci ponovno imaju prednost od jednog do dva zgoditka razlike u više navrata, ali u posljednjoj četvrtini utakmice ponavlja se ista slika iz prvog dijela kada gosti preko raspoloženog Miletića dolaze do osjetnije prednosti.

 

Kada je se činilo da će ekipa iz Međugorja odnijeti čitav „plijen“ iz Ljubuškog,  jer su u posljednje tri minute susreta ušli sa prednošću od tri zgoditka razlike, domaći odigravaju izvrsno duboku obranu i uz nekoliko osvojenih loptu (poklonjenih od strane sudaca) ipak donose bod u ovom susretu.

Kuriozitet susreta je taj da su gosti prvi dio dobili sa 18:16, a domaći su drugo poluvrijeme također dobili istim rezultatom. Kod gostiju izvrstan je bio Miletić sa 12 postignutih zgoditaka, a kod domaćih bolji od ostali Boto sa devet i Kordić sa osam postignutih zgoditaka.

 

hrk-medjugorje.com

Odgovori