Stipanović i Cremona iznenadili CSKA

Na turniru u Italiji moskovski CSKA je neočekivano poražen od Stipanovićeve  Cremone 60:56. Iako su igrali bez ozlijeđenog Sonnyja Weemsa, Moskovljani su očekivali pobjedu, no Cremona se pokazala kao vrlo dobar protivnik.

Talijani su puno više željeli pobjedu, bili su borbeniji, a CSKA nije išao u prilog niti vrlo loš šut s vanjskih pozicija. Posebno je to došlo do izražaja u trećoj četvrtini koju su igrači Cremone riješili u svoju korist dopustivši Moskovljanima svega devet poena.

“Nemamo još dovoljno snage, mogli smo igrati tek tri četvrtine. U završnici susreta više nismo mogli ništa braniti. U kompletu gledano, obrana je bila dobra, 14-15 poena po četvrtini nije loše, ali moramo puno bolje igrati u napadu. Ono što vježbamo na treningu, moramo pokazati u utakmicama, još uvijek nemamo jasnu sliku momčadske igre. Pred nama je još puno rada”, rekao je nakon susreta krilni igrač Moskovljana Viktor Hrjapa.

 

U porazu od Cremone u sastavu CSKA jedini koji je pružio nešto više bio je Saša Kaun s ubačenih 15 poena, a u protivničkom sastavu Lance Harris je ubacio 16 poena uz sedam skokova. Andrija Stipanović je odigrao 24 minute i ubacio osam poena uz pet skokova.

 

Hrsport.net

 

Odgovori