Tradicionalni karate turnir DBG Open u subotu u Čitluku

U sklopu programa obilježavanja turističko-kulturno-gospodarstvene manifestacije Dani berbe grožđa, u športskoj dvorani u Čitluku dana 21. rujna održat će se sedmi Međunarodni karate turnir DBG Open u organizaciji Karate kluba „Brotnjo – Hercegovina“.

Ovaj turnir jedan je od najvećih karate turnira u BiH koji uz velik broj natjecatelja redovito posjećuju i čelni ljudi Karate saveza BiH i Karate saveza Hrvatske, kao i drugi uvaženi gosti.

Sudjelovanje na turniru najavilo je preko 600 natjecatelja iz pet država. Za seniorske kategorije kao i svake godine pripremljene su novčane nagrade i poklon paketi. Posebne nagrade pripremljene su i za najuspješniji klub.

Organizatori pozivaju sve da dođu i pogledaju vrhunske izvedbe natjecatelja iz vrha svjetskog karatea. Početak turnira je u 10.00 sati, a vrhunac natjecanja je u 16.00 sati kada će biti upriličeno svečano otvaranje i borbe seniora.

Organizatori se zahvaljuju sponzorima te svima koji na različite načine potpomažu radu kluba te organizaciji samog turnira.

Sve detalje vezane za turnir možete pronaći na web stranici DBG Opena

Odgovori