Turnir „Loptom do dobrote“ dobiva veliku podršku

Veliki malonogometni humanitarni turnir „Loptom do dobrote“, koji će se u Čitluku održati 23. prosinca, dobiva veliku podršku od zvijezda iz svijeta sporta.

Organizatorima su svoje sudjelovanje potvrdili mnogobrojni profesionalni sportaši, a još je veći broj onih koji daju podršku turniru.

Tako su primjerice drugi humanitarni turnir četiri broćanska kafića podržali Josip Iličić, Mario Pašalić, Marko Livaja, Filip Krovinović, Nemanja Bilbija, Sergej Jakirović, broćanski nogometaši i brojni drugi, no podršku turniru daju i klubova pa tako valja spomenuti hrvatske prvoligaše Dinamo, Osijek i Lokomotivu te veliki broj klubova iz Hercegovine.

Uistinu, organizatorima turnira, na kojem će ekipa imati Caffe bar Paris, The Pub, Club Bumerang i Premier – Premium caffe bar, podrška stiže sa svih strana, a važno je napomenuti kako su ulaznice po cijeni od 5 KM već puštene u prodaju u spomenutim ugostiteljskim objektima te da će svi zainteresirani ulaznice moći kupiti i na ulazu u Gradsku sportsku dvoranu Čitluk na sami dan turnira.

Podsjetimo, prihod od humanitarnog turnira namijenjen je za najpotrebitije obitelji u čitlučkoj župi te za potrebe Udruge Susret, a malonogometni spektakl započet će u 15 sati.

Ivan Prskalo, Ivan Ivanković i Tomislav Bevanda još ne otkrivaju imena svih zvijezda koje dolaze u Čitluk, ali publika će na čitlučkom parketu imati priliku vidjeti veliki broj zvučnih imena iz nogometa, tenisa i rukometa.

 

citluk.ba

Odgovori