Zupčevi Clippersi izgubili sa zvukom sirene, Bogdanović dobar u porazu

Los Angeles Clippersi upisali su iznenađujući poraz u situaciji kad su se dodatno mogli popeti na omjeru i udaljiti od polovičnog učinka. No, natrag prema prosječnosti gurnuo ih je Shai Gilgeous-Alexander.

Ono što zvijezda Thundera nije uspjela u utakmici protiv Pelicansa, kad mu je tricu za pobjedu svojim šutom sa svoje polovice poništio Devonte Graham, ovaj put je prošlo Alexanderu koji je pogodio tricu za 104:103 pobjedu Oklahome.

Cijeli susret bio je tijesan i ni u jednom trenutku nije bilo razlike u dvoznamenkastoj sferi pa je ovakav kraj i pravi završetak takvog trilera. Alexander je ubacio 18 poena, dok je 29 imao Lu Dort, a posebno je impresivan bio Josh Giddey kojem su za triple-double nedostajala dva poena. On je zabio osam poena uz 18 skokova i 10 asistencija.

Kod Clippersa, koji su pali na 16-14 omjer, 27 je uz sedam trica ubacio Luke Kennard, dok je 16 uz deset asistencija imao Reggie JacksonIvica Zubac za 24 je minute ostvario četiri poena (1/1 iz igre, 2/4 bacanja), a imao je šest skokova i dvije asistencije.

Odgovori