U Međugorju održane Sveučilišne ljetne igre

U organizaciji studija kineziologije i Sportskog saveza Sveučilišta u Mostaru na bazenu HERCEG Etno Sela Međugorje održane su prve Sveučilišne ljetne igre.

Na igrama je sudjelovalo 80 studenata sa različitih sastavnica Sveučilišta u Mostaru, koji su se natjecali, družili i zabavljali kroz zanimljive sportske sadržaje.

Ekipe su brojale po pet članova od kojih je minimalno jedan član trebala biti studentica. Uz same igre studenti studija ckineziologije pripremili su prezentaciju aqua aerobik programa u kojem su sudjelovali svi posjetioci bazena Herceg Etno sela.

Studente je u ime Sveučilišta u Mostaru pozdravio prorektor prof. dr. sc. Zdenko Klepić koji je naglasio važnost Sveučilišnog sporta kao sastavnog dijela studiranja. Profesor Klepić je istakao osnivanje Sveučilišnog sportskog saveza koji će kontinuirano podržavati studentska sportska natjecanja, brinuti se o studentima vrhunskim sportašima, i poticati razvoj studentskog sporta.

U ime općine Čitluk kao domaćina natjecanja studente su pozdravili načelnik Marin Radišić i predsjednik općinskog vijeća Predrag Smoljan.

Odgovori