U Međugorju održani tradicionalni Festivali tenisa

U sklopu Dana tenisa – Međugorje 2023. protekli su vikend odigrani tradicionalni Festivali tenisa. Izvrsne rezultate postigli su domaći tenisači koji su slavili u četiri kategorije. U crvenom tenisu, prvo mjesto osvojio je Emanuel Buhač, drugo Matej Dodig, dok su trećeplasirani bili Filip Vasilj i Ivano Barbarić. Kod djevojčica, prvo mjesto pripalo je Sofiji Čuljak, drugo Alini Ćurić, a treće Jeli Čolak/Valentini Šunjić.

U narančastom tenisu, prvo mjesto osvojio je Noa Krezić, drugo Marko Tomić,a trećeplasirani su bili Patrik Šitum i Alen Tvrtković. Prvo mjesto kod djevojčica osvojila je Klara Ivanković, ispred Korane Kardov. Trećeplasirane su bile Barbara Pehar i Eva Jonjić. Utješni turnir osvojili su Josip Begić i Alina Eldeghidi.

U kategoriji zelenog tenisa, prvo mjesto pripalo je Toniju Sabljiću, ispred Petra Dodiga i Lea Mihalja i Petra Lončara. Kod djevojaka, najbolja je bila Mirjana Krezić, drugo mjesto osvojila je Franciska Vučić, a treće Sara Primorac i Lea Zovko. Utješni turnir osvojili su Nikola Vlaho i   Azra Sezer.

Festivale tenisa financijski su podržali Vlada Hercegovačko-neretvanske županija i Općina Čitluk.

Odgovori