Uspješan nastup karatista Hercegovine na državnom prvenstvu

Proteklog vikenda u Biogradu na moru održano je Prvenstvo Hrvatske za kadete/kadetkinje i juniore/juniore-ekipno. Na njemu su zapažen nastup imali  i članovi KK Hercegovina, Široki Brijeg i Klobuk koji u Hrvatskoj na državnim prvenstvima nastupaju ispred KK Hercegovina-Zagreb.

U konkurenciji kadeta okitili su se zlatnom  medaljom i time postali prvaci Hrvatske, ekipa u sastavu( Ivan Kvesić, Ivan Planinić, Tomislav Barbarići Vinko Smoljan).

U konkurencijii juniorki okitili su se srebrenom medaljom,ekipa( Magdalena Sivrić, Jelena Zovko,Anđela Planinić i Kristina Zovko). U konkurenciji juniora okitili su se brončanom medaljom, ekipa( Anđelo Kvesić,Robert Šaravanja, Ante Mucić, Ivan-Matias Sivrić).

 

Ovim rezultatom postali su najuspješniji klub ovoga natjecanja te još jednom potvrdili mjesto i kvalitetu Hercegovačkog karatea.

Treneri Danijel Vučić i Josip Primorac jako su zadovoljni pokazanim od strane natjecatelja kluba ovim rezultatom. Pored ovog narjecanja u Tuzli je održano Prvenstvo Mediterana u konkurenciji između 10 zemalja na kojem je članica kluba Maša Martinović osvojila čak visoko 1.mjesto i u pojedinačnom te u ekipnom dijelu.

Naredno natjecanje za članove kluba je 19.MEMORIJALNI KARATE KUP“SLAVONSKI BROD 2012“- priopćeno je iz KK Hercegovina-Zagreb.

brotnjo.info

Odgovori