Za portal brotnjo-sport.info govori košarkaš Franjo Bubalo

U momčadi Alkara nastupa Brotnjak Franjo Bubalo koji je nedavno odigrano zapaženu ulogu protiv Dubrovnika. Franjo je nekadašnji košarkaš Širokog, Trogira, Brotnja a od ove sezone uspješno igra za sinjskog prvoligaša. Za brotnjo-sport.info Bubalo je dao intervju.

Franjo, jesi li zadovoljan angažmanom u Alkaru?

– Dobro mi je u Sinju,zadovoljan sam,iako mislim da smo trebali imati dosta bolje rezultate,jer realno ova je momčad mogla izboriti 5 mjesto i ligu za prvaka. Imali smo nekoliko kikseva kao Jolly kuci i Dubrovnik u gostima,ali nije još sve izgubljeno.

 

Hoće li Alkar izboriti opstanak?

– Mislim da opstanak ne bi trebao doći u pitanje,imamo dobru ekipu, imali smo težak raspored tako da se nadam da ćemo poziciju na tablici u nastavku prvenstva popraviti.

Imate i sjajne navijače koji su vam velika potpora.

Dosad se pokazalo da puno bolje igramo kući nego u gostima, a razlog tome je puna dvorana i navijači „Maligani”, tako da svaki igrač pruži i više od svojih mogućnosti.

 Kako komentiraš dosadašnju ligu za opstanak?

Mislim da liga nikad nije bila ovako izjednačena,odvojili su se Zadar,Split i Jolly, a ostatak lige je sve u jednu dvije pobjede,tako da će biti dosta neizvjesno do kraja.

 Pratiš li rezultate Brotnja?

Naravno! Drago mi je da su dobili zrinjskog jer bi im to mogla bit odlučujuća pobjeda za opstanak. Imaju dobru ekipu i mislim da će osigurati opstanak.

U momčadi Brotnja igra i tvoj brat Božidar.

Mislim da je Božidar odlično uradio što je došao u Brotnjo, jer je najvažnije da igra,a u Čitluku je dobio dobru priliku.

 

Planovi za sljedeću sezonu?

Imam ugovor sa Alkarom do kraja ove sezone ,pa ćemo vidjet što i kako dalje.

 

 

Odgovori