Zadar: Karatisti Brotnja među najuspješnijima

Natjecatelji karate kluba Brotnjo prošlog vikenda nastupili su na turnirima u Zadru i Rami. Na III. kupu grada Zadra nastupilo je 500-tinjak natjecatelja iz 47 klubova. Naši natjecatelji bili su iznimno uspješni osvojivši osam zlatnih medalja, te po jednu srebrnu i brončanu medalju. Medalje su osvojili: Anamarija Tomić zlata u uzrastu juniorki -53 i kadetkinja -54, Deni Šarac zlato – kadeti -70, Katarina Sušac zlata u uzrastu kadetkinja-47 i mlađih kadetkinja -40, Iva Soldo zlato – mlađe kadetkinje -55, Jelena Pehar – zlato mlađe kadetkinje -45, Vilma Krasić – srebro kadetkinje +54 i bronca mlađe kadetkinje +55.

 

Još jednu zlatnu medalju osvojila je ekipa mlađih kadetkinja u sastavu Jelena Pehar, Katarina Sušac, Vilma Krasić i Iva Soldo. Ovi rezultati svrstavaju k.k. Brotnjo na drugo mjesto ljestvice najuspješnijih klubova u Zadru što je izniman uspjeh s obzirom na mali broj naših natjecatelja, te da su nastupali samo u borbama. Najuspješniji je bio Sokol iz Splita koji je dominirao u natjecanju u katama.

Na Rama open 2012. nastupilo je pet mlađih natjecatelja koji su također bili iznimno uspješni osvojivši dvije zlatne, te po jednu srebrnu i brončanu medalju.

Zlatne medalje osvojili su Marko David Martinović i Pero Planinić, srebrnu Blaž Ostojić a brončanu Branimir Soldo.

Sljedeći nastup natjecatelja k.k. Brotnjo je na Kaštela open, 17. sljedećeg mjeseca sa kog očekujemo nove medalje, navodi se u priopćenu KK Brotnjo.

 

Česttamo našim karatistima!

 

Odgovori