Željko Pervan s optimizmom očekuje nastup na Europskom prvenstvu

Dobrim nastupom na 31. Grand Prix Croatia u Samoboru, trećem kvalifikacijskom turniru na kojem se formirala karate reprezentacija Republike Hrvatske, Željko Pervan, član KK Brotnjo-Hercegovine, potvrdio je nastup na Europskom prvenstvu. Uz uspjeh na prestižnom turniru na kojem je nastupilo više od 1800 natjecatelja, Željko je bio uspješan i na ranije održanim izbornim turnirima u Osijeku i Trbovlju te se izborio za nastup na Europskom prvenstvu.

Željko Pervan nastupit će početkom veljače na Europskom prvenstvu na Cipru, a nakon uspjeha na kvalifikacijskim turnirima i završnih priprema sa reprezentacijom, danas je za Željka upriličen prijam u Općini Čitluk.

Mladog karataša i trenera Danijela Bulića na prijemu je ugostio Marin Radišić, načelnik Općine Čitluk, koji je ovom prilikom čestitao Željku na postignutim uspjesima u kadetskoj kategoriji do 57 kilograma, dok je Pervan s načelnikom podijelio dojmove s natjecanja i priprema te istaknuo kako s optimizmom očekuje nove velike sportske izazove.

Predstavnici KK Brotnjo – Hercegovina na prijam su se zahvalili načelniku Radišiću na iskazanoj podršci klubu, posebno kada je riječ o odlasku mladih natjecatelja na europska i svjetska prvenstva.

Odgovori