Zlatna generacija mladih nogometaša dobitnik nagrade „Brotnjačko srce“

Tradicionalno druženje prijatelja HNK Brotnjo, donatorska večer „Bijela – Crvena noć“ održana je sinoć u Hotelu Brotnjo. Na večeri su se okupili nogometaši, treneri, članovi Skupštine i Uprave, brojni prijatelji kluba, sponzori i ostali podupiratelji čitlučkog nogometnog kluba, a sinoć je po prvi put dodijeljena nagrada „Brotnjačko srce“.

Sve nazočne u ime domaćina, nakon intoniranja himne i odavanja počasti pokojnima, pozdravio je Hrvoje Anđelić, predsjednik HNK Brotnjo.

– Mi imamo strašno puno talenta. Tradicija HNK Brotnjo poznaje samo pobjede. Kada razmišljam o tome kako vratiti povjerenje HNK Brotnjo – jako teško. Bilo je nekih situacija, problema, ali mi ćemo napraviti sve da u budućnosti vratimo povjerenje, no ne možemo mi to sami raditi. Zajedno sa Upravom, ljudima oko sebe i prijateljima kluba, želimo napraviti najbolje. Mi u HNK Brotnjo nećemo odustati nikada, ali nećemo odustati od naše djece. Želimo da se prije svega razvijaju u prave ljude, u prave sportaše… U narednom periodu treneri i HNK Brotnjo će nastojati da mlade dečke odgajamo u prave ljude, prave sportaša, a uspjeh će doći sam po sebi – poručio je Hrvoje Anđelić, predsjednik HNK Brotnjo, koji je također kazao kako u mlađim uzrasnim kategorijama kluba trenira oko 150 djece te se zahvalio svima koji su došli na tradicionalnu donatorsku „Bijelo – Crvenu noć“.

Odgovori