Zubac: “Mislim da ću dominirati Ljetnom ligom”, Ingram: “Ubacivat će 30 poena”

Ivica Zubac i Brandon Ingram nastupat će s Lakersima u srpnju u Ljetnoj ligi gdje obojica očekuju da će dominirati. Ingram prognozira da će prosječno ubacivati 40 poena, a Zubac 30…

I dok je Ivica Zubac završio sezonu zbog ozljede gležnja, Brandon Ingram igra sa smanjenom minutažom zbog problema s koljenom. Obojica već sada gledaju prema Ljetnoj ligi gdje će nastupati za Lakerse i pokazati koliko su napredovali.
Ingram ima velike planove i tvrdi da će prosječno ubacivati 40 poena, a Zubac 30. “Brandon će to ostvariti lakoćom”, dodaje Zubac.
Hrvatski centar vjeruje kako će tijekom nastupa u Las Vegasu pokazati još više nego što je to pokazao prošlog ljeta kada je također bio dobar.

“Prošlog ljeta izgledalo je dosta lagano za mene i očekujem da ću dobro igrati i ovog ljeta. Imam dosta iskustva, mislim da ću dominirati Ljetnom ligom”, tvrdi Zubac te dodaje:
“Cilj je upisati sve pobjede, ali je još važnije pronaći kemiju s igračima koji će s nama nastupati. Ljeto je vrlo dugačko i potrebne su nam utakmice. Dobro će nam doći da bi bili još bolji i stekli samopouzdanje uoči nove sezone.”
Hrvatski reprezentativac, nadamo se, bit će i dio ekspedicije koja će nastupati na Europskom prvenstvu ove godine, a do tada ga očekuje još puno rada.
“Brandon i ja smo prvi u dvorani svaki dan. Jako naporno radimo i tako dodatno dobivamo na samopouzdanju. Što više radimo, bit ćemo samo bolji.”

Odgovori