Luka Juričić: Ovo je veliki iskorak u mojoj karijeri

Luka Juričić svoju nogometnu karijeru nastavlja u Južnoj Koreji. Nakon Širokog, Šibenika i Željezničara, odlazak u Aziju veliki je iskorak za broćanskog golgetera.

  • Prvi dojmovi su super. Oduševljen sam gradom i ljudima koji su jako ljubazni i uslužni. Prihvatili su me jako lijepo i trude se da moja adaptacija ovdje bude što brža. Seul je jako lijep grad i nadam se da ću uživati.

Mnoge je iznenadio tvoj transfer u Južnu Koreju. Spominjalo se da nakon sjajne polusezone u Željezničaru imaš ponuda iz nekih europskih liga. Kako je došlo do potpisa za Gimpo?

Kontakt sa sadašnjim klubom sam uspostavio preko menadžera koji dugo radi za azijsko tržište. Rekao mi je kako su pratili moje igre u Željezničaru i da im nedostaje golgeter. Vrlo brzo smo se dogovorili jer je ponuda bila jako korektna. Prihvatio sam novi izazov i ovo je veliki iskorak u mojoj nogometnoj karijeri. Uz igrački napredak, drago mi je što ću upoznati nove kulture i ljude.

Liga je tek počela i traje do listopada. Što očekuješ od prve sezone?

Imamo jako dobru momčad i nadam se da ćemo ispuniti očekivanja navijača i Uprave kluba. Posebno ću se truditi da budem u dobroj formi i da svojim golovima pridonesem ostvarenju našega cilja.

Odgovori