Livaja zabio za pobjedu MNK Brotnjo Premier SK

Momčad MNK Brotnjo Premier SK slavila je 1:0 protiv MNK Bosna Kompred u utakmice 4. kola Premijer futsal lige BiH. Pobjednički gol postigao je Damir Livaja u 6. minuti utakmice. Nakon pobjede protiv Zrinjskog u Mostaru MNK Brotnjo Premijer SK tražio je nastavak pobjedničkog niza u utakmici protiv gostiju iz Tuzle koji su u do sada odigranim susretima Premijer futsal lige BiH osvojili samo jedan bod.

 

Igrači trenera Jure Kordića na kraju su slavili pobjedu u tvrdoj i neizvjesnoj utakmici u kojoj se Bosna Kompred predstavila kao dobro organizirana i kvalitetna momčad, a odlučujući pogodak postignut je u ranoj fazi utakmice. U 6. minuti Šunjić je izveo slobodan udarac i na gol liniji asistirao za Livaju koji je nesmetano pospremio loptu u mrežu.

Pored postignutog pogotka, domaća momčad imala je nekoliko odličnih prilika, prijetili su i gosti, no vratari Stanislav Galić i Bekir Hodžić večeras su bili na visini zadatka. Zanimljivo, isti protivnici sastat će se i sutra i to u osmini finala Kupa BiH. Obavljenim ždrijebom predviđeno je da se utakmice osmine finala futsal Kupa BiH igraju 24. i 25. listopada, no na zahtjev MNK Bosna Kompred dogovoreno je da se utakmica MNK Brotnjo Premier SK – MNK Bosna Kompred odigra sutra u Gradskoj sportskoj dvorani Čitluk s početkom u 13 sati.

MNK Brotnjo Premier SK: Galić, Šunjić, Čilić, Livaja, Suton, Andačić, Šego, Vukša, Dujmović, Vlaho, Ćužić, Mijatović, Pavlović, Jozić. Trener: Jure Kordić.

MNK Bosna Kompred: Hodžić, Imšić, Isanović, Golać, Avdić, Mandušić, Brković, Muratović, Ferhatbegović, Gazibegović, Spahić. Trener: Mirsad Ovčina.

Citluk.ba

 

Odgovori