Andrija Stipanović: Pobjede su nam poticaj za nastavak sezone

Nakon 18. odigranih kola, Cremona se  nalazi  na 12. mjestu lige. U drugom dijelu sezone momčad zabilježila nekoliko pobjeda, a veliki doprinos tome  dao je i naš Andrija Stipanović, s kojim smo razgovarali za naš portal.

Andrija, momčad igra sve bolje i bolje. Što možemo očekivati u nastavku sezone?

Nakon promjene trenera prije tri mjeseca, igramo jako dobro. Polako se približavamo gornjem djelu tablice. Dobili smo jako važne utakmice koje su nam poticaj za nastavak sezone. Nažalost, nekoliko njih smo izgubili u posljednjim sekundama a koje smo objektivno trebali pobijediti.

Na upit o svojoj igri, Andrija je odgovorio:

Svojom igrom sam zadovoljan, iako uvijek može bolje. Dolaskom novog trenera dobio sam minutažu koju mislim da zaslužujem. Ima još dosta do kraja sezone i treba samo ovako nastaviti.

 

Kojim segmentom igre nisi zadovoljan?

Svakim danom pokušavam napredovat. Mislim da u svim segmentima mogu biti još bolji, pogotovo pokušavam popraviti leđnu tehniku. Mislim da uz novog trenera koji me jako dobro koristi i taj segment ce biti svakim dan sve bolji i bolji.

Prije Cremone igrao si za Casertu. Koja je razlika između ta dva kluba?

Što se tiče kluba, razlika je ta što je Cremona dosta stabilniji klub, pogotovo što se tiče financija. Caserta ima jako dugu i uspješnu povijest dok je Cremona relativno noviji klub i tek je prvoligaš 4 godine. Bitno mi je da ja i moja supruga uživamo i da imamo sve što je potrebno za dobar život.

Koji su planovi za sljedeću sezonu, ostanak ili potraga za novim klubom?

Planove za budućnost još ne pravim. Idem utakmicu po utakmicu. Kad završi sezona vidjet ćemo. Dat ću sve od sebe da igram dobro i da nastavim igrati u jakim ligama.

Pratiš li sportska događanja u Brotnju?

Pokušavam pratit što se događa u Brotnju, pogotovo košarka. Drago mi je da igraju naši momci i čestitam im na pobjedi protiv Viteza. Nadam se da će se u budućnosti naći sredstava i volje i da Brotnjo opet postane stabilni prvoligaš jer to ovaj kraj svakako zaslužuje.

 

Odgovori