Ante Čilić odlazi u belgijskog prvoligaša!

Nogometaši Zrinjskog od jučer su ponovno u Kupresu gdje će nastaviti s pripremama za iduću sezonu. U autobusu se nije našlo nekoliko nogometaša koji će izgleda karijeru nastaviti u nekim drugim sredinama. Odjeknula je vijest kako je stoper Toni Markić otputovao za Njemačku, gdje očekuje liječnički pregled prije potpisa za Wolfsburg!

– Markić nije s nama, otišao je za Njemačku na liječničke preglede. Meni je kao treneru žao što vjerojatno gubimo takvog igrača, ali mi je kao čovjeku drago, jer znam o kakvom se dobrom momku radi, kojeg sam vodio u Zrinjskom, ali i u mladoj bh. reprezentaciji – kazao nam je Dragan Perić, trener nogometaša Zrinjskog. U ovom trenutku nije jasno u kakvom svojstvu Markić ide u Njemačku i Wolfsburg. Ostaje vidjeti je li u pitanju samo neka proba ili potpis angažmana. Osim Markića, novi klub su izgleda našla dvojica mladih nogometaša Zrinjskog. Junior Ivan Arapović i Ante Čilić, koji je s prvom momčadi prošao jedan dio priprema, otputovali su u Belgiju kako bi se priključili tamošnjem prvoligašu Zulte Waragemu.

 

– U Kupres smo po preporukama trenera iz omladinske škole, trenera Margete i Martinovića, zbog odlaska ovih spomenutih igrača iz momčadi, priključili stopera Luku Miletića i vratara Nikolu Vasilja. Oni su s prvom momčadi otputovali za Kupres – dodao je trener Perić.

vecernji list

 

Odgovori