Brotnjo bolje od Studenta

Košarkaši Brotnja sinoć su na domaćem parketu svladali SKK Student rezultatom 82:57. Najraspoloženiji strijelac u redovima domaćina u utakmici 12. kola Lige Herceg Bosne bio je kapetan Nikola Lesko s 27 poena, dok je sa 11 postignutih poena goste iz Mostara predvodio Francuz Clement Leotard.

Na samom otvaranju utakmice Dejan Marković i Nikola Lesko pogodili su trice za Brotnjo, uspješan za tri poena bio je i Dalibor Opančar iz Studenta, a nakon tricaškog otvaranja utakmice Brotnjo je do kraja prve četvrtine došlo do prednosti 21:9. Sredinom druge četvrtine gosti iz Mostara su bili blizu povratku u utakmicu i izjednačenju, no Brotnjo je ipak uspjelo prekinuti neugodnu seriju Studenta i na poluvrijeme otići sa +7 (39:32).

U nastavku utakmice košarkaši Brotnja su konstanto „podebljavali” prednost pa su tako nakon 30 minuta igre vodili 64:42, a na kraju su utakmicu zaključili sa konačnih HKK Brotnjo – SKK Student 82:57.

 

HKK Brotnjo: Zovko, I. Marković, D. Marković 13, F. Buntić 2, Bubalo 3, Galić 10, Lesko 27, Ivanković, Buljan 2, Bevanda 2, Volarić 4, Planinić 19. Trener: Josip Dugandžić.

SKK Student: Bogdanović 4, Vulić, Vukojević 10, Preljević 5, Leotard 11, Mikulić 5, Hubijar 6, Opančar 7, Đerek 9, Karagić, Milat. Trener: Darko Bošnjak.

 

citluk.ba

 

Odgovori