FOTO: Pervan i Juričić strijelci na trening utakmici U-19 reprezentacije

U-19 nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine koju vodi izbornik Toni Karačić u petak se okupila u Čitluku. Nakon zajedničkih treninga mladi nogometaši danas su na stadionu Bare odigrali trening utakmicu koja je završila neodlučeno 2:2.

Izbornik Karačić podijelio je reprezentativce u „plavi” i „bijeli” tim, a utakmicu mlade reprezentacije došao je pogledati i Ivica Osim. „Bijeli” su bolje otvorili utakmicu i već u 5. minuti poveli pogotkom Kerim Memija. Nakon rano primljenog pogotka „plavi” su imali više loptu u nogama i blagu terensku inicijativu, ali nisu uspijevali doći do izjednačenja. Naprotiv, „bijeli” su u 75. minuti poveli 2:0, a efektan pogodak postigao je Aleksandar Popović.

 

Desetak minuta kasnije na 2:1 smanjio je Marko Pervan, Brotnjak koji igra u RNK Split, dok je u 89. minuti za 2:2 pogodio Luka Juričić, Brotnjak iz redova mostarskog Zrinjskog.

U-19 reprezentacija BiH u čitlučkom hotelu Brotnjo boravit će još sutra. No, nakon odlaska ove reprezentacije spomenuti hotel ugostit će U-17 reprezentacije BiH koju vodi Sakib Malkočević, a potom će se od 21. do 23. veljače u Čitluku pripremati U-15 reprezentacija pod vodstvom Zorana Erbeza.

 

citluk.ba

 

Odgovori