FOTO: Brotnjo remiziralo s Dinamom!

U prvoj pripremnoj utakmici u hercegovačkom dijelu priprema nogometaši Dinama gostovali su danas na čitlučkim Barama. Nekadašnji prvak BiH, danas član Druge lige – skupina Jug, sastav Brotnja, odigrao je sa zagrebačkim velikanom senzacionalnih 1:1!

Brotnjo: Džida, Brajković, Pavlović, Miličević, Čilić, Miloš, Rožić, Budalić, Pehar, Vlaho, Benjamin.

Dinamo: Kelava (od 61. Zelenika), Vrsaljko (od 45. Tomečak), Vida (od 61. Bišćan), Šimunić (od 45. Tonel), Ibanez (od 45. Pivarić), Calello (od 45. Leko), Badelj (od 45. Pokrivač), Alispahić (od 45. Kovačić), Kramarić (od 45. Rukavina), Špehar (od 45. Sylvestr), Krstanović (od 45. Beqiraj).

Fotogalerija događaja 

 

Dinamo je cijelim tijekom susreta imao inicijativu i stvarao prilike, ali se Čitlučanima isplatila njihova borbenost zahvaljući kojoj bilježe vrijedan remi. Zagrebačka momčad otvorila je furiozno, već u prvim minutama gosti preko mladog Špehara i Krstanovića propuštaju realizirati tri izgledne prigode. Sjajno je branio domaći vratar Džida.

U 19. minuti najbolju priliku za Brotnjo, nakon ubacivanja Miloša, ne koristi Budalić.

Dinamo je poveo u 39. minuti. Nakon udarca Kramarića lopta se od vratara Čitlučana odbila do Krstanovića koji je pogodio za 0:1. Motivirani, mladi Kovačić, dva je puta bio blizu postizanju drugog gola za ‘modre’ u otvaranju drugog dijela.

Igrači trenera Čačića nisu iskoristili spomenute prilike, što im se osvetilo u 59. minuti. Na dodavanje Vladića Sesar je pogodio same rašlje Kelavinog gola za veselje domaćih navijača.

Pokušavali su gosti iz Zagreba do kraja utakmice doći do drugog gola. U 63. minuti zbog zaleđa je poništen pogodak Beqiraja, a u 70. Džida brani dobar udarac Leke. Do kraja utakmice gledatelji su vidjeli i još jedan pokušaj Bišćana.

Udarac glavom nekadašnjeg igrača Liverpoola zaustavio je igrač utakmice, domaći vratar Džida.

Na kraju je više od četiri tisuće okupljenih gledatelja pljeskom pozdravilo ugledne goste, ali i borbene domaće nogometaše.

 bljesak.info

Odgovori