Brotnjo slavilo u prvom proljetnom kolu

U prvom proljetnom kolu Druge lige FBiH – skupina Jug HNK Brtonjo-Čitluk pobijedio je FK Turbina. Nogometaši HNK Brotnjo-Čitluk u današnjoj su utakmici došli do bodova nakon preokreta rezultatom 2:1, a svi pogoci postignuti su u prvom poluvremenu.

Goste iz Jablanice u vodstvo je doveo Anes Agović, nakon čega je izjednačujući pogodak za domaću momčad postigao Zdenko Turudić. Pogodak vrijedan tri boda za domaću momčad postigao je Marino Sabljić.

Vladimir Vasilj, trener HNK Brotnjo, utakmicu je započeo u sastavu: Iličić, Turudić, Stojić, Ilić, Sabljić, Z. Sušac, T. Sušac, Soldo, Šimić, K. Sušac i Ferenc, dok je u drugom poluvremenu kao zamjene u igru poslao Dujmovića, Bencuna, Milićevića i Karačića.

Momčad Brotnja u današnjoj utakmici obilovala je mladim igračima iz domaćeg kadra, a slično je bilo i s gostujućom momčadi. Trener Mirsad Hajdarević od prve minute na teren je poslao: Husrepa, Begića, Keskina, Agovića, Nezirića, Bencu, Zahirovića, Šunju, Hadžiomerovića, Jusića i Đelmu. U drugom poluvremenu priliku za nastup dobio je i Bešo.

Citluk.ba

Odgovori