Brotnjo u srijedu protiv Igmana traži novu pobjedu

Neizvjesnost oko prvaka Druge lige NS FBiH – skupina Jug se nastavlja i nakon odigranog 26. kola prvenstva, u kojemu su i vodeći Troglav i drugoplasirano Brotnjo ostvarili pobjede. Brotnjo je jučer na Babovcu pogotkom Vlahe pobijedilo Bigeste, a dan ranije Livnjaci su na domaćem terenu svladali Kupres 2:0, tako da je Troglav sačuvao prednost od tri boda.

 

Do kraja prvenstva Brotnjo nema pravo na novi kiks, pa će i iz tog razloga, ali i zbog činjenice da novu utakmicu igra već u srijedu, važna pobjeda iz Ljubuškog biti brzo stavljana sa strane. U srijedu na Barama gostuje četvrtoplasirani Igman, a utakmica na koju igrači i Uprava Brotnja pozivaju sve navijače počinje u 17.30 sati. No uz Brotnjo neugodnog protivnika u srijedu će imati i Troglav. Naime, Livnjaci gostuju u Višićima a bez obzira na poziciju na ljestvici Višićani su uvijek neugodan domaćin.

Rezultati 26. kola Druge lige NS FBiH – skupina Jug: Bigeste – Brotnjo 0:1, Troglav – Kurpes 2:0, Stolac – Kamešnica 2:1, Grude – Tomislav 0:0, Sloga (U/GV) – Sloga (Lj) 2:0, Igman –Klis 3:1, Turbina – Posušje 8:1, Višići – Lokomotiva 3:1.

Citluk.ba

 

Odgovori