Čilić i Dodig okončali nastup na ATP turniru u Parizu

Hrvatski tenisač Ivan Dodig nije se uspio plasirati u treće kolu turnira u pariškom Bercyju. Bolji od njega bio je Nicolas Almagro koji je pobijedio sa 6:4, 6:3. Meč je trajao svega sat i šest minuta, a španjolskom tenisaču bila su dovoljna dva breaka. Prvi put je našem tenisaču oduzeo servis pri vodstvu 5:4 u prvom setu i tako ga osvojio, a u drugom setu mu je početni udarac oduzeo pri rezultatu 3:2. U sljedećem gemu Dodig je imao svoju jedinu break priliku na meču, ali ju nije iskoristio.

Almagro se dvaput u karijeri sastao s Dodigom, a pobijedio je u oba susreta.

Nakon Ivana Dodiga u drugom kolu ATP turnira u Parizu ispao je i Marin Čilić. Bolji od hrvatskog tenisača bio je Juan Martin del Potro. Nakon sat i 50 minuta igre bilo je 6:4,7:6(3) za Argentinca.

 

U prvom setu tenisači su na svom servisu bili sigurni do devetog gema kada je Argentinac iskoristio drugu break priliku u setu i uzeo servis Marinu. Del Potro je nakon toga sigurno odservirao i dobio set 6:4.

U drugom setu tenisači su sigurno držali servis pa je odluka pala u 13. igri, gdje je Del Potro dobio dva poena na servi Marina i sa 7-3 dobio set, a i meč.

 

Odgovori