Članovi Atletskog kluba Brotnjo na Balkanskim, Europskim i Olimpijskim igrama mladih

Članovi Atletskog kluba Brotnjo u sljedećih dvadeset dana nastupit će na Europskoj sceni.

Prvi od njih već ovog vikenda 22. i 23. srpnja u Kraljevu, Srbija na Balkanskom seniorskom prvenstvu nastupit će Luka Ćurković i Filip Kozina.

 

 

Lukin nastup očekuje se u subotu 22. srpnja u skoku u Dalj, dok će Filip nastupiti u nedjelju 23. srpnja u disciplini troskok.

Od 24. do 29. srpnja u Mariboru, Slovenija održava se Europski Olimpijski festival mladih EYOF, na kojem članica AK Brotnjo Anna Ćurković brani prvu olimpijsku medalju osvojenu prošle godine. Annin nastup očekuje se u ponedjeljak 24. srpnja kada su na rasporedu kvalifikacije skoka u Dalj, dok je finale na rasporedu odmah sutradan.

Od 7. do 10. kolovoza u Jeruzalemu, Izrael održat će se Europsko juniorsko prvenstvo U20. Na ovom prvenstvu nastupit će Luka Ćurković u disciplini skok u dalj. Njegov nastup očekujemo ponedjeljak 7.srpnja, dok je finale na rasporedu u utorak 8. srpnja.

“Našim članovima želimo puno sreće i uspjeha na predstojećim natjecanjima, a sami odlazak na ovako velika natjecanja je samo po sebi veliki uspjeh i mi iz kluba smo jako ponosni na ove rezultate” – poručili su iz AK Brotnjo.

Odgovori