Clippersi i Hawksi izjednačili, Bojan i Zubac zaigrali bolje

Los Angeles Clippersi još su jednom pokazali da će u seriji protiv Jazza domaći teren biti od presudne važnosti. Clippersi su uzeli i drugu utakmicu kod kuće te su izjednačili u seriji na 2-2 nakon 0-2 zaostatka.

Završilo je 118:104, a sve je bilo riješeno već u prvom poluvremenu u kojem je napravljena zaliha od 24 poena razlike pa je susret bio jednosmjerna ulica sa samo jednom promjenom vodstva, onom kod 2:0 Jazzera na samom početku.

Kawhi Leonard i Paul George napokon postaju duo kakav se i očekuje pa su obojica zabili po 31 poen, dok je George imao i devet skokova uz četiri dodavanja, a Leonard sedam skokova. Ivica Zubac odigrao je više i bolje nego u trećoj, za nešto manje od 18 minuta je iz igre gađao 3/3 uz 2/4 s linije za osam poena, pet skokova i asistenciju, ali i pet prekršaja zbog kojih nije igrao više.

Kod Jazzera je Donovan Mitchell pokušavao s 37 poena te po pet skokova i dodavanja, ali nije mogao sam jer nije imao suigrača na preko 20 poena. Najbliže tome bili su Joe Ingles s 19 poena te Bojan Bogdanović s 18 poena (6/12 iz igre, 4/5 bacanja) koji je to ostvario u 39 minuta na terenu, a dodao je i tri skoka, pet asistencija i dvije ukradene lopte.

Odgovori