Cup Brotnja 2012: Nastupaju NK Zagreb, HŠK Zrinjski, NK GOŠK i domaće Brotnjo

Na prvom međunarodnom nogometnom turniru „Cup Brotnja 2012.” koji će se održati u Čitluku od 3. do 5. veljače slijedeće godine nastupiti će NK Zagreb, HŠK Zrinjski, NK GOŠK Gabela i domaćin HNK Brotnjo. Popis sudionika turnira, za kojeg se organizatori nadaju da će postati tradicionalan, definiran je nakon večerašnje sjednice Upravnog odbora HNK Brotnjo i prethodne potvrde sudionika.

Otvaranje turnira biti će održano 3. veljače, kada će biti odigrane i prve utakmice, a turnir će se nastaviti 4. veljače. U nedjelju 5. veljače na gradskom stadionu Bare odigrati će se finale turnira a istog dana na sportskim terenima Circle Internationala igrati će se utakmica za treće mjesto.

 

Organizatori turnira najavili su kako će ovaj turnir postati tradicionalan i kako će se svake godine organizirati u veljači. Termin turnira je takav da bi na njemu mogli sudjelovati domaći ali i klubovi iz Hrvatske, koji upravo u veljači rade posljednja uigravanja za proljetni nastavak prvenstva, što daje garanciju za vrhunski turnir i pravu nogometnu poslasticu. Nesumnjivo je kako organizatorima iz Brotnja u želji da turnir ima međunarodni karakter na ruku ide i blizina Međugorja koje je posljednjih godina postalo nogometno središte koje redovito pohode mnogobrojni nogometni klubovi.

Pored definiranja termina i sudionika turnira na sjednici Upravnog odbora rezimiran je i jesenski dio sezone u Drugoj nogometnoj ligi FBiH – skupina Jug koji je Brotnjo završilo na prvom mjestu osvojivši tako titulu jesenskog prvaka.

 

pogled.ba

 

Odgovori