MNK Brotnjo osvojio treće mjesto Premijer futsal lige BiH

Malonogometaši Brotnja završili su prvu sezonu zajedničke Premijer futsal lige BiH osvojivši treće mjesto. Brotnjo je u posljednjem kolu lige u Čitluku svladalo Mostar SG 7:4, a strijelci za Brotnjo u subotnjoj utakmici bili su: Šunjić 3, Bošković 2, T. Bevnada 1, Hrkać 1. Uz spomenute strijelce za momčad Brotnja u posljednjem kolu još su nastupili: A.Dujmović, Čilić, Pavlović, Z.Bevanda, S.Dujmović i Ivanković.

 

Brotnjo je tijekom sezone pružalo jako dobre partije, te je potvrdilo da se s razlogom već nekoliko sezona ubraja među najkvalitetnije momčadi u BiH. Premijernu sezonu zajedničke futsal lige Brotnjo je završilo osvojivši 39 bodova, upisavši 12 pobjeda i 3 remija uz 5 poraza.

Titulu prvaka osvojio je Centar iz Sarajeva, koji tijekom cijele sezone nije znao poraz, a drugo mjesto osvojio je KMF Tango iz Istočnog Sarajeva. Spomenuta dva kluba u posljednjem su kolu lige odigrala i derbi susret koji je završio neodlučeno 2:2, a budući da je Centar već ranije osigurao naslov prvaka rezultat ove utakmice nije odlučivao o konačnom poretku.

Citluk.ba

 

Odgovori