Karatisti tri broćanska karate kluba posjetila Vukovar

Proteklog vikenda u Vukovaru je održan međunarodni karate turnir „Kup Vukovara” na kojem su nastupili karatisti iz tri Broćanska karate kluba: Hercegovina, Međugorje i Brotnjo. Putovanje na spomenuto natjecanje mladim karatistima bila je prilika za detaljan obilazak Vukovara gdje su odali počast svim žrtvama Grada Heroja. Odlazak u grad na obali Dunava ispunio je i sportska očekivanja.

Za Karate klub Hercegovina zlatne medalje su osvojili Oliver Čule, Jure Puce, Jelena Zovko, Zoran Zovko, Mario Prga, Tomislav Barbarić, Irena Prga te Nikola Musa. Srebrnim odličjem okitili su se Vladimir Ostojić i Adrian Karačić dok su se broncom okitili Ivan Pehar ,Stanislav Puce, Nensi Beus, Kristina Zovko, Ivan Pervan, Mario Sabljić te Robert Musa.

 

Uspješni su bili i karatisti Karate kluba Međugorje, a iz njihovih redova zlato su osvojili Helena Ostojić, Andrija Soldo ,Ante Dragičević i Leonardo Korać. Srebrnu medalju je osvojio Filip Ostojić, a broncu su osvojili Marina Čilić, Luka Šaldo i Albrin Samohodaj.

Za Karate klub Brotnjo zlatnu medalju je osvojila Ana Marija Tomić.

 

brotnjo.info

 

 

Odgovori