„DBG Open“ privukao veliki broj natjecatelja iz cijele regije

U sklopu programa obilježavanja 63. turističko-kulturno-gospodarstvene manifestacije Dani berbe grožđa, u športskoj dvorani u Čitluku, dana 15. rujna održat će se šesti Međunarodni karate turnir „DBG Open“.

Ovaj turnir jedan je od najvećih karate turnira u BiH, koji su uz velik broj natjecatelja redovito posjećivali i čelni ljudi Karate saveza BiH i Karate saveza Hrvatske. Sudjelovanje na turniru najavilo je oko 600 natjecatelja iz pet država, navodi se u priopćenju organizatora turnira.

Natjecanje u Gradskoj športskoj dvorani Čitluk započet će u 10 sati i održavat će se na pet tatamija. Na turniru u Čitluku nastupit će sve starosne kategorije u kojim će najuspješnije natjecatelje organizatori turnira nagraditi peharima i medaljama. Za seniorske kategorije pripremljene su novčane nagrade i poklon paketi,a posebne nagrade pripremljene su i za najbolji klub te selekciju.

Ovim putem organizatori se zahvaljuju sponzorima te svima koji na različite načine potpomažu rad klubova i organizaciju samog turnira.

Odgovori