Dodig i Pavić nadigrali finaliste Australian Opena

Ivan Dodig i Mate Pavić došli su do vrijedne pobjede u prvom kolu parova na PBZ Zagreb Indoorsu. Hrvatski dvojac je na startu bio uvjerljiv protiv Nizozemaca Robina Haasea i Igora Sijslinga, nedavnih finalista Australian Opena. U posljednjem meču dana u singlu, Filip Veger nije nastavio niz iz kvalifikacija. Mladog Slatinjanina zaustavio je Čeh Lukaš Rosol…

Uz Ivu Karlovića, koji je nadjačao sedmog nositelja Grigora Dimitrova, i hrvatski par Ivan Dodig/Mate Pavić ubilježio je zvučnu pobjedu u utorak na PBZ Zagreb Indoorsu.

Prije nego će se okrenuti izazovima u singlu, sa susretom s Benjaminom Beckerom u prvom kolu, Dodig je isprobao podlogu u Domu sportova u kombinaciji s Pavićem, koji je ranije izgubio u svojem pojedinačnom nastupu, a hrvatski dvojac bio je vrlo uspješan, sa 6:2 i 6:3 protiv Robina Haasea i Igora Sijslinga.

Nizozemski par je u Zagreb došao nedugo nakon neočekivanog proboja do finala Australian Opena, u kojem su izgubili od Boba i Mikea Bryana, ali ovog puta nisu mogli dalje od prvog kola, preko raspoložene domaće kombinacije.

 

hrsport.net

 

Odgovori