Dodig na Nalbandiana

Ivan Dodig će se u četvrtak u osmini finala ATP turnira u Stockholmu sresti s Davidom Nalbandianom. Argentinac je osigurao ogled s Dodigom teško izborenom startnom pobjedom nad Xavierom Malisseom, s dvije spašene meč-lopte u drugom setu…

Iako je u tie-breaku drugog seta dvaput bio poen do poraza, David Nalbandian pronašao je put do prolaska prvog kola na ATP turniru u Stockholmu, na kojem je otišao do naslova prije tri godine, u jedinom dosadašnjem nastupu. Argentinac je s 4:6, 7:6(6) i 7:6(3) bio bolji od Belgijca Xaviera Malissea, a na novom koraku srest će se s Ivanom Dodigom, koji ga čeka u četvrtak.

 

Nakon što je s dvije spašene meč-lopte došao do trećeg seta, Nalbandian je u tom dijelu ogleda s Malisseom mogao proći i brže. Imao je rani break i držao prednost do servisa za pobjedu kod 5:4, ali ono što nije uspio tada, napravio je sa samo tri izgubljena poena u tie-breaku.

Uoči novog dvoboja u Švedskoj, Dodig se s 29-godišnjim Argentincem sreo pretprošlog tjedna u osmini finala Tokija. Bio je to njihov jedini dosadašnji ogled, a Nalbandian ga je riješio u svoju korist sa 7:6(2) i 6:2.

 

Ivor Krapac/hrsport.net

 

Odgovori