Finalni kadetski turnir u Čitluku

Vijest da je Čitluk dobio organizaciju finalnog turnira Kadetskog prvenstva Bosne i Hercegovine obradovala je naše igračice i stručni stožer. Nakon dugo vremena naša općina je domaćin jednog velikog košarkaškog državnog natjecanja. Pored naših igračica, na finalnom turniru će nastupiti i ekipe KK “Budućnost” iz Bijeljine i KK “Gradina Koteks” iz Tešnja.

 

Ždrijeb je odlučio da će prve na parket istrčati ekipe “Brotnja” i “Gradine”.

Prva utrakmica je na rasporedu u petak u 18 sati. U subotu u isto vrijeme se sastaju “Budućnost” i “Gradina”, dok je u nedjelju u 17 sati na rasporedu susret “Brotnja” i “Budućnosti”.

“Zahvaljujemo se našim sponzorima koji su omogučili da Čitluk dobije organizaciju završnog turnira. Samim plasmanom u finale i zagarantiranim osvajanjem medalje naša ekipa je ostvarila veliki usjeh te ispunila zacrtane ciljeve. Ostale ekipe su vrlo nezgodne što su i dokazale svojim putem do finala izbacivši favorizirane ekipe “Rookie” iz Banja Luke i “Jedinstvo”. Pozivam čitlučku publiku da u što većem broju dođe u našu dvoranu i podrži našu ekipu. Vjerujem da će naše igračice dati svoj maksimim te da će naša medalja na kraju biti jačeg sjaja od brončanog”- izjavio je Ivo Bevanda, direktor ŽHKK Brotnjo 94.

brotnjo94.ba

 

Odgovori