FOTO: Počela Malonogometna liga MZ „Brotnjo 2012.“

Deseto izdanje Malonogometne lige mjesnih zajednica općine Čitluk počelo je sinoć utakmicama prvog kola skupine A na malonogometnom terenu u Gornjim Hamzićima. U tri odigrana susreta pobjede su upisale momčadi mjesnih zajednica Dobro Selo, Služanj i Međugorje.

U prvom susretu jubilarnog izdanja Malonogometne lige pobjedu je upisala momčad Dobrog Sela pobijedivši Gornju Blatnicu rezultatom 3:2, a nakon prve utakmice u Gornjim Hamzićima je uslijedilo svečano otvaranje.

 

Čast da otvori ovu sportsku manifestaciju pripala je pomoćniku načelnika za društvene djelatnosti Ilki Prusini koji je na početku svog prigodnog govora čestitao organizatorima i mjesnim zajednicama što su smogli snage i znanja da u ovim teškim vremenima organiziraju ovako zahtjevnu sportsku manifestaciju. „Želja je organizatora i moja osobno, a nadam se i svih vas da ovo natjecanje prođe u fer i korektnom ozračju, isto tako u fer i korektnom navijanju a neka pobjedi najbolji.” kazao je Prusina otvarajući ovogodišnju ligu, nakon čega je na cijelo natjecanje i njegove sudionike župnik župe Čerin fra Dario Dodig zazvao Božji blagoslov.

U sklopu ceremonije otvaranje predstavnik mjesne zajednice Međugorje Zorana Sivrić uručio je sinoćnjim domaćinima iz Gornji Hamzića Gospin kip nakon čega su odigrane i preostale dvije utakmice skupine A. U drugoj utakmici večeri Služanj je sa 3:2 pobijedio udruženu momčad G. Hamzići/D.M.Ograđenik, dok je u posljednjem susretu večeri Međugorje s uvjerljivih 6:2 savladalo Čitluk Grad.

Dobro Selo –Gornja Blatnica 3:2

Mario Bencun (1:0) 18′, Goran Vučić (1:1) 25′, Josip Miloš (2:1) 33′, Ivica Brkić (3:1) 35′, Marko Kvesić (3:2) 39′.

DMO/G. Hamzići – Služanj 2:3

Danijel Bradvica (0:1) 3′, Mateo Milićević (1:1) 23′, Mario Ćorić (1:2) 30′, Ivan Bulić (1:3) 34′, Gojko Dugandžić (2:3) 35′.

Međugorje – Čitluk Grad

Luka Jurićić (0:1) 4′, Stanislav Vasilj (1:1) 15′, Matej Čilić (2:1) 24′, Stanislav Vasilj (3:1) 31′, Matej Čilić (4:1) 35′, Oliver Šakota (4:2) 37′, Robert Brajković (5:2) 38′, Karlo Vasilj (6:2) 40′.

Liga se nastavlja večeras utakmicama skupine B, pa će tako u Krehin Gracu večeras u 21 sat igrati Tepćići/Blizanci – Dragićina a u 22 sata Potpolje – Gradnići.

 

citluk.ba

 

Odgovori