Višići iznenadili Brotnjo na Barama

U prvom kolu Druge lige NS FBiH – skupina „Jug” na Barama su se jučer sastale momčadi Brotnja i Višića. Pomalo iznenađujuće nogometaši Višića iz Čitluka su odnijeli tri boda, slaveći 3:2 pobjedu.

Nogometaši Brotnja pred malobrojnom domaćom publikom dobro su ušli u utakmicu i već u 10. minuti došli do vodstva. Pogodak za 1:0 postigao je Stipe Bevanda, a sedam minuta nakon Bevande u strijelce se upisao i Kristijan Sušić.

Gosti iz Višića u prvom dijelu utakmice nisu pokazali mnogo, ali su znali iskoristiti grešku obrane Brotnja dvije minute prije kraja prvog poluvremena. Lošu reakciju obrane Brotnja iskoristio je Ante Menalo i u 43. minuti smanjio na 2:1.

 

Višići su se u utakmicu vratili u 84. minuti pogotkom Denisa Marića, a pogodak za slavlje Višića postigao je Ante Menalo. Menalo je 89. minuti postigao svoj drugi pogodak na utakmici za konačnih Brotnjo – Višići 2:3.

Brotnjo: Barać, Skoko, Sušić (od 85. Ostojić), Šarac, Vučić (od 58. Brajković), Gagro, Miličević, Lukić, Ilić (od 74. Zovko), Bevanda, Soldo.

Višići: Zavitan, Stojak, Đondraš, Kozarić (od 78. Falak), Raguž, Majstorović ( od 70. Jerković), Bule, Marić, P. Menalo, A. Menalo, Zubac.

 

citluk.ba

 

Odgovori