FOTO: Uvjerljiva pobjeda Brotnja u Mostaru

U prvom Prve malonogometne lige FBiH Karaka je u dvorani na Bijelom Brijegu poražena od Brotnja rezultatom 9:4. Čitlučani su tako opravdali ulogu favorita u ovom susretu, ali i u cijelom natjecanju, jer ih mnogi smatraju najozbiljnijim kandidatom za prvo mjesto.

Oko 300 gledatelja na prvi pogodak čekalo je do 10. minute. Na dodavanje Pantića mrežu Mela je zatresao Šunjić. U 13. minuti Karaka je poravnala preko Jozića, koji je pobjegao obrani gostiju i u padu pogodio za 1:1. Nedugo zatim Brotnjo ponovno dolazi do vodstva. Nakon indirektnog udarca Bevanda je ostavio loptu za Šunjića, koji pogađa kroz noge Mela za rezultat prvog dijela.

 

U trećoj minuti nastavka Karaka je poravnala golom Đurasovića koji je iskoristio veliku grešku kapetana gostiju Bevande. Brotnjo je u istoj minuti stiglo do trećeg gola. Bevanda je šutirao, Melo loše reagirao i lopta je završila iza njegovih leđa. Dvije minute kasnije brza kontra Čitlučana koju u pogodak pretvara Tole. Sredinom drugog dijela Šunjić je prošao po lijevoj strani i pogodio suprotne rašlje gola Karake za vodstvo 5:2.

Jozić je u 31. minuti šutirao, lopta se odbila od Marića i prevarila Galića. Minutu kasnije Delić je mogao vratiti Karaku u susret, ali je njegov udarac sa 10 metara zaustavio Galić. Na drugoj strani Čilić je golom za 6:3 potvrdio pobjedu gostiju.

 

 POGLED.BA

 

 

Odgovori