VIDEO: Krehin Gradac i Donja Blatnica u velikom finalu

Donja Blatnica i Krehin Gradac igrat će u finalu 9. izdanja Malonogometne lige MZ općine Čitluk.  U pravom sportskom ugođaju, pred 2000 gledatelja,  prvi su na teren izašli Donja Blatnica i Gradnići.

Susret su bolje otvorili igrači Blatnice koji već u 6. minuti maestralnim pogotkom Andrije Sušca dolaze u vodstvo. U nastavku susreta Blatnica je zaprijetila preko Šimunovića. S druge strane, priliku za Gradniće imao je Kristijan Zubac.

 U 16. minuti D. Blatnica eurogolom Marina Galića povećava vodstvo na  2:0. Do kraja poluvremena Barbarić i Galić su propustili šanse za novi pogodak.

Drugi dio bolje su otvorili Gradnići. Pehar u 20. minuti šutira, međutim, raspoloženi vratar Stanislav Galić obranio je udarac. Kristijan Zubac u 25. minuti imao je izglednu priliku, no i ovaj put vratar Galić je obranio. Sve do 35. minute susreta rezultat se nije mijenjao.  Obje momčadi su imale prilike za postizanje pogotka. 

Jednu takvu iskoristio je Boris Pehar koji pet minuta prije kraja smanjuje na 2:1. Do kraja susreta Gradnići su bezuspješno napadali gol Blatnice, no rezultat se nije mijenjao.

U drugom polufinalnom susretu sastali su se branitelj naslova Krehin Gradac i Međugorje. Već na otvaranju utakmice, u 5. minuti, Josip Dujmović –Jole dovodi Gradac u vodstvo. Tri minute poslije Kristijan Ćavar šutira pored gola. Gradac je u sljedećih 5 minuta imao nekoliko izglednih prilika za postizanje pogotka, međutim, mreža Međugorja je ostala netaknuta. 
U  22. minuti kapetan Planinić je u stopostotnoj prilici, no udarac je otišao pored vratnice. Međugorje uzvraća preko Stanislava Vasilja koji u 33. minuti poravnava na 1:1. S obzirom da je nakon regularnog dijela utakmice rezultat bio 1:1, o pobjedniku su odlučivali kazneni udarci u kojem su bolji bili Gračani koji ukupnim rezultatom 4:2 ostvaruju prolaz u finale.


VIDEO: Proslava Gračana nakon utakmice

{rokbox thumb=|images/stories/vid1.jpg|}http://www.youtube.com/watch?v=zNpFG30IqHQ{/rokbox} 

 

 

Odgovori