Uvjerljiva pobjeda Međugorja u derbiju sezone

Danas je na terenu s umjetnom travom Sport centra Međugorje odigrana derbi utakmica Županijske lige HNŽ između HNK Međugorje i FK Blagaj. Ogled prvoplasirane i drugoplasirane momčadi ocijenjen je kao derbi sezone, a uvjerljivu pobjedu s visokih 5:0 slavila je momčad HNK Međugorje.

HNK Međugorje u sezonu je ušao jako ambiciozno, a ambicije kluba potvrđene su i u polusezoni kada su HNK Međugorje pojačali Boris Pandža, Ivan Peko i niz jako kvalitetnih igrača.

Upravo je Boris Pandža u službenom debiju doveo HNK Međugorje u vodstvo, a po dva pogotka na današnjoj utakmici postigli su Petar Milićević i Mile Pehar. S pet pogodaka u prvom poluvremenu HNK Međugorje riješio je derbi utakmicu protiv FK Blagaj u svoju korist i sada je bodovno poravnat s današnjim protivnikom na prvom mjestu ljestvice.

Međugorje u odnosu na Blagaj ima bolju gol razliku i bolji međusobni omjer pa će HNK Međugorje, ukoliko nastavi igrati kao u današnjoj utakmici osvojiti prvo mjesto županijskoj ligi. Igrački kadar kojim raspolaže trener Davor Juričić zasigurno je i više nego dorastao ovom zadatku.

Odgovori