Gruđani slavili na Barama

U pretposljednjem kolu Druge lige NS FBiH – skupina Jug nogometaši Gruda uspjeli su na Barama iznenaditi Brotnjo. Gruđani su slavili rezultatom 2:1 i prva su momčad u ovoj sezoni koja je na Barama uspjela pobijediti Brotnjo.

Prvo poluvrijeme utakmice između Brotnja i Gruda završilo je bez pogodaka, dok je drugo ponudilo čak tri, ali na žalost domaćih dva su završila u Šeginoj mreži. Nakon što su nogometaši Brotnja propustili realizirati tri stopostotne šanse gosti su preko Drage Bubala u 59. minuti došli do vodstva, a u 70. minuti Boris Pehar poravnava na 1:1.

Deset minuta kasnije Bubalo je lijepo s desne strane uposlio Biloša, koji pogađa za konačnih Brotnjo-Grude 1:2.

Također, treba kazati kako je momčad Troglava u ovom kolu odigrala neodlučeno 1:1 protiv Turbine u Jablanici i da Livnjaci uz ovakav rasplet i službeno mogu slaviti naslov prvaka, kao i da Brotnju u posljednjem kolu preostaje gostovanje u Stocu.

Brotnjo: Šego, Mustapić (od. 55. Soldo), Pavlović, Milićević, Brajković, Puljić, Skoko (od 69. Šimović), Badalić, Pehar, Vlaho, Miloš (od 77 Bevanda).

Grude: Bracić, Karačić, Pinjuh, I. Ćorluka, Iv. Ćorluka, Kvesić, Bandić (od 71. Prelas), Bubalo (od 88. Mlinarević), Ćužić, Mikulić (od 90. Leko), Biloš.

 

citluk.ba

 

Odgovori