HRK Međugorje – RK Igman Ilidža 26:24

U prvoj domaćoj utakmici u nastavku prvenstva rukometaši Međugorja večeras su u Gradskoj športskoj dvorani u Čitluku svladali Igman iz Ilidže rezultatom 26:24. Međugorčani su slavili na kraju tvrde i neizvjesne utakmice, a najraspoloženiji strijelac u redovima domaćih bio je Boris Miletić s devet postignutih golova. Standardno dobar na vratima Međugorja ponovno je bio i vratar Ivanković.

Međugorje: Ivanković, T. Šimović 3, Miletić 9, Barbarić 3, Soldo, Bencun 1, S. Šimović 2, Šego, Dodig 1, Prusina 2, Mijatović 4, Stipanović 1, Vidović. Trener: Dragan Ćavar.

 

Međugorje je u prvom poluvremenu stalno bilo u vodstvu, no vodstvo domaćih rukometaša najčešće je bilo minimalno. Pred kraj poluvremena Igman je izjednačio na 10:10 i činilo se kako će ekipe na poluvrijeme otići izjednačene, ali je Ivan Stipanović uspio postići gol na samom kraju prvog dijela kroz blok šestorice rukometaša Igmana tako da je Međugorje otišlo na poluvrijeme sa vodstvom 11:10.

Ni drugo poluvrijeme nije bilo bitno drukčije od prvog. Međugorje je stalno bilo u vodstvu samo što je u nastavku prednost Međugorja bila nešto izraženija, no rukometaši Igmana uvijek su iznova uspijevali smanjiti zaostatak. U par navrata se činilo kako će domaći rukometaši uspjeti slomiti otpor Igmana i stvoriti prednost za mirnu završnicu ali im to nije pošlo za rukom pa su gosti dvije minute prije kraja došli na samo gol zaostatka. Domaći rukometaši im više od toga nisu dopustili već su na kraju pobijedili 26:24.

 www.citluk.ba

Odgovori