HRK Međugorje spreman za početak lige

Hrvatski rukometni klub Međugorje spreman dočekuje početak Prve rukometne lige FBiH – skupina Jug.

U HRK Međugorje ističu kako je Uprava posložila ekipu i da se, uz povratak igrača koji su ranije nosili dres HRK Međugorje, klub može uključiti u borbu za sami vrh lige.

– HRK Međugorje je spreman za početak lige, povratkom starih igrača Međugorje je spremno za borbu za sami vrh lige te s nestrpljenjem očekujemo prve utakmice. Uprava kluba ove je godine posložila ekipu i najavljujemo veliku borbu za sami vrh – poručuje Perica Ostojić, predsjednik HRK Međugorje.

Klub se pored pojačanja u seniorskoj momčadi može pohvaliti dolaskom velikog broja djece u mušku i žensku selekciju škole rukometa, tako da su u HRK Međugorje zastupljene sve selekcije u svim godištima.

– Sa mlađim uzrastima trenutno rade četiri trenera. Dragan Ćavar je trener prve ekipe i dječaka 2004/2006 godište, Boris Marić je pomoćni trener prve ekipe te trener ženskih selekcija, dok su Ante Čilić i Tomislav Pervan zaduženi za rad sa dječacima 2008. godište i mlađi. Uz navedene trenere planirano je aktiviranje još novih mladih trenera – istaknuo je Perica Ostojić.

Na kraju Perica Ostojić, predsjednik HRK Međugorje, se zahvalio svim sponzorima koji godinama vjerno prate HRK Međugorje i izrazio nadu da će, unatoč teškoj situaciji zbog pandemije koronavirusa, rukometni klub i dalje imati podršku.

Veliko hvala HRK Međugorje uputio je: Općini Čitluk , Vladi HNŽ, UO Športskog saveza Brotnja, JP Broćanac , Župnom uredu sv. Jakova, te tvrtkama AG FRIGO- Andrea Giovanni, HERCEGOVAČKA pivovara, MGIEKUS – stolarija Brekalo, Staklo CALAMUS, Snack Bar SCHOOL, Sportska kladionica Premier, MI Rent a car, Goya tours, Paddy travel, Leonardo, Globaltours, Scudetto Krstine i Karliko.

Citluk.ba

Odgovori