Međugorje i Radnički odigrali neriješeno

U drugom kolu Prve lige FBiH – skupina Jug, rukometaši HKR Međugorje sinoć su u Čitluku ugostili RK Radnički iz Goražda. Utakmica je završila podjelom bodova budući da su HRK Međugorje i RK Radnički odigrali 28:28.

Uvodne minute utakmice protekle su u izjednačenoj igri, nakon čega je Međugorje sredinom prvog poluvremena došlo do prednosti 9:4, a u 20. minuti utakmice i do prednosti od šest pogodaka (13:7), što je bila najveća prednost za neku od momčadi na sinoćnjoj utakmici.

Zahvaljujući dobroj igri u završnim minutama prvog poluvremena Radnički je do odlaska na odmor zaostatak smanjio na samo jedan pogodak (16:15), dok su gosti u nastavku uspjeli i preokrenuti rezultat u svoju korist. Radnički je dvanaest minuta prije kraja imao dva pogotka prednosti (22:24), no do kraja uzbudljive utakmice Međugorje je uspjelo doći do izjednačenja i konačnih 28:28.

Najučinkovitiji strijelac u redovima Međugorja sinoć je s devet pogodaka bio Ivan Stojić. S druge strane Radnički su sa po osam postignutih pogodaka predvodili Bekir Džemidžić i Kenan Pecikoza.

HRK Međugorje: Krasić, Pavlović, Dugandžić, Stojić 9, Ostojić 1, Vasilj, Barbarić, Šego 5, Cvitić, J. Pehar, M. Pehar 5, Knezović 2, Šaravanja 6, Rozić.

RK Radnički: Hukić 3, Džemidžić 8, Džamberović 4, Helač, Deljo, Pecikoza 8, Korda 3, Fidahić 2, Islamović, Bešlija, Džamberović.

Odgovori