Ilma Tutnjić postigla hat-trick na Barama

Danas je na čitlučkim Barama odigrana utakmica 16. kola Prve ženske nogometne lige NS F BiH u kojoj je Sloboda svladala Brotnjo 4:0 i nastavila borbu za plasman u Premijer ligu.

Put do pobjede gošćama iz Tuzle nije bio toliko lagan kako to sugerira rezultat jer su nogometašice Brotnja pružile dobar otpor drugoplasiranoj momčadi, a tri pogotka domaća momčad primila je u završnici.

Jasmina Milkunić dovela je Slobodu u vodstvo u 15. minuti, dok je Ilma Tutnjić pogotke postizala u 84., 90. i šestoj minuti sučeve nadoknade.

Na današnjoj utakmici igrana je duga sudačka nadoknada jer se nogometašici Slobode ukazivala pomoć na terenu, a zbog sumnje na težu ozljedu i u Hitnoj pomoći Doma zdravlja Čitluk, no nakon pružene pomoći nogometašica Slobode vratila se na Bare čini se s lakšom ozljedom.

ŽNK Brotnjo: Ćorić, Grgurić, K. Barbarić, S. Barbarić (od 86. Kvesić), Milićević, N. Barbarić (od 58. N. Miletić), Mandžo (od 75. A. Miletić), Doko, M. Barbarić, Grubeša, Soldo.

FK Sloboda: Delić, Milkunić, Tutnjić, Hasanović (od 45.Hodžić, od 63. Jurešić) , Selimović, Topalović (od 71. Ahmić), Mujazinović (od 82. Mehmedović), Zolotić, Petrović, Mešić, Aljić.

 

citluk.ba

Odgovori