Ivan Dodig: Očekujem dobre rezultate do kraja sezone

Ivan Dodig nastup u Kini završio je porazom od Nalbandijana. Unatoč porazu, Ivan je pokazao dobru igru i najavio ostanak u Top 30. Za portal brotnjo-sport.info Ivan je dao intervju.

Ivane, prokomentiraj nastup u Tokiju?

Odigrao sam jako dobar meč u Tokiju i prvi protiv Monaca i protiv Nalabdiana i jako sam zadovoljan igrom što je najbitnije. Imam jako veliko samopouzdanje za turnire koje slijede kao i nastup u Davis Cupu.

 

Koji su sljedeći turniri?

Trenutno sam u Shangaiu gdje sljdeći tjedan počinje vrlo jak Masters turnir.  Ti če biti i kraj kineske turneje nakon čega slijedi povratak u Europe.  Zadovoljan posebno igrom a očekujem da će doći i još bolji rezultati u sljedećim turnirima. Nakon ovoga turnira, igrat ću Stockholm,Basel i Paris.

Nakon pobjede protiv JAR-a, vratio se optimizam u reprezentaciju. Što očekuješ od sljedećih nastupa?

U Davisu smo dobili dobar ždrijeb, no treba biti oprezan jer igramo u Japanu što će biti dosta teže jer oni su jako dobri na domaćim terenima. Mislim da će biti otvoren meč kao i u svakom Davis cup susretu.

 

Marin Čilić ponovno pobjeđuje.


Marin igra jako dobro već duže vrijeme sto se vidi po rezultatima i vratio je samopouzdanje što je najvažnije za njega. Mislim da je samo pitanje vremena kada doći osvojeni turniri i padati opet i najveći igrači.

 

 

Odgovori