Karate klub HERCEGOVINA Čitluk ide na Europsko prvenstvo u Zurich

Na prvenstvu Hrvatske održanom u Splitu 6. i 7.12. karatisti Karate kluba HERCEGOVINA Čitluk ostvarili su zaista impresivan rezultat.

Mario Prga je još jednom potvrdio naslov prvaka hrvatske u kategoriji juniora do 55 kg te si time osigurao odlazak na Europsko prvenstvo koje se odrzava u Zurichu u veljači 2015 g.

Za dlaku su si karte za europsko prvenstvo rezervirali i Nikola Musa (junior -68) i Irena Prga (juniorke -59) koji su postali vice prvaci hrvatske.

Nista manje znacajan rezultat napravila je i Kristina Zovko (junorke -59), osvojivši treće mjesto u kateroriji juniorki.

 

Treba napomenuti kako su i Mario Sabljić, Ivan Planinić i Matej Planinić zaustavljeni u borbi za treće mjesto, dok su Zoran Zovko i Božana Musa došli do polufinala.

Ovo je zasigurno jako dobar pokazatelj da mladi karataši spadaju u sami vrh hrvatskog karate.

Treneri KK Hercegovina Čitluk su zadovoljni rezultatima te napominju kako treba nastaviti s radom kako bi ostvarili još bolji rezultate.

Slijedeći vikend karataši KK Hercegovina Čitluk nastupaju na Balkanskom prvenstvu u Sofiji( Bugarska), a vikend poslije na Ekipnom državnom prvenstvu u Rijeci.

Našim karatašima I njihovim trenerima želimo puno uspjeha na predstojiećim turnirima.

 

Odgovori