Košarkašice Brotnja nastavile pobjednički niz

Sjajna igra u 3. kolu Lige Herceg – Bosne za košarkašice donijela je treću pobjedu u sezoni košarkašicama ŽHKK Brotnjo. „Bubamare” su pobjednički niz nastavile na parketu Gradske športske dvorane u Čitluku svladavši Ramu s uvjerljivih 95:39 (21:6, 25:12, 25:10, 24:11).

Serijom koševa Karle Krasić i Ane Gakić Brotnjo je povelo 8:0, a seriju Brotnja sa osam poena u nizu nastavila je Marijana Barbarić. Do kraja prve četvrtine za Brotnjo su koševe postigle Kordić i Doko i pogled na semafor nakon deset minuta igre otkrivao je rezultat 21:6.

Domaće košarkašice su i u drugoj četvrtini nastavile igrati odlično tako da je prednost Brotnja nezaustavljivo rasla. Kordić, Krasić, Bevanda, Šego i Barbarić su pogađale odakle su htjele, dok su se skromne gošće igrale loše. O kakvoj se razlici u kvaliteti radi najbolje ilustrira rezultat s poluvremena (46:18).

 

U drugom poluvremenu je malo nedostajalo da s pola snage „Bubamere” Rami „utrpaju stotku”. Nedostajalo je svega pet poena. Utakmica je završila rezultatom 95:39.

ŽHKK Brotnjo 94: Kordić 15, Bevanda 6, Barbarić 14, Čarapina 3, M. Gakić 3, Bulić, A. Gakić 21, Krasić 19, Filipović, Šego 12, Doko 2.

 

citluk.ba

 

Odgovori