Krasić: ‘Ne znam što reći, osim čestitati momcima na angažmanu’

Dan nakon što je raskinuta suradnja s Vladimirom Jovanovićem, košarkaši Cibone upisali su novi poraz u ABA ligi. Tijesno je u Beogradu slavila Mega, a Cibose je s klupe vodio Bariša Krasić:

“Što reći nakon ovakve utakmice. Ne znam što da kažem osim da čestitam svojim momcima na angažmanu. Veći dio utakmice smo igrali dobro, osim samog početka, i zadnje dvije minute u kojima je došlo do neke dekoncentracije te je to dovelo do poraza. Hvala Megi na gostoprimstvu i čestitam im na pobjedi”, rekao je privremeni trener Vukova za klupske stranice.

Trener Mege čovjek je istog imena i prezimena kao dosadašnji trener Cibone. Vladimir Jovanović stava je da je utakmica bila dobra i atraktivna.

“Čestitam svojoj ekipi što su odigrali cijelu utakmcu na razini bez nekih oscilacija. Borili smo se cijelu utakmicu i zaslužili pobijediti, također čestitam i Ciboni na fer i korektnoj igri. Mi znamo imati neke sive zone u kojima padamo, ali danas ih nije bilo previše. Utakmica je bila dosta atraktivna i brza, s puno asistencija i otvorenih šuteva. Radila nam je Cibona dosta problema s rotacijama, ali smo uspjeli to sve izdržati i došli od pobjede”, rekao je.

Odgovori